Náplně Do Biokrbu, Hewlett Inkoustova Napln Packard A Black Ink Cartridge 301. Neříkám Že Ne.

11.05.2014 16:43

Díky inkoustu, který se nanáší na papírový podklad z nevelké nádobky, tiskne tiskárna inkoustová. Kvalita tištění inkoustové tiskárny je silně závislá na papíru, který je použit. V případě jakostního papíru je možné docílit velmi kvalitního tisku. Když tisknete věty jako např. barva do tiskárny 300xl, inkoustová náplň canon nebo ještě nahradní náplně do tiskárny brother nebo cokololiv, nastavte si černobílou variantu tisku. Barevný tisk textu je drahý.
Color tisk bývá prováděn díky inkoustů s různými barvami. Ink. tiskárny umožňují větší rychlost práce než tiskárny jehličkové. Jejich pořizovací cena v současnosti již není příliš vysoká.

Jehl.tiskárny nepotřebují žádný specifický papír. Jejich pořizovací cena a cena vytištěné strany jsou celkem malé. Při tisku tepelnou tiskárnou je nutné využití speciálního papíru, a díky tomu je cena za vytisknutou stránku větší.
Článek se váže taky k tonery do tiskárny canon, barvy do tiskárny levně brno ještě barvy do tiskarny. Cena při pořízení inkoustové tiskárny v dnešní době už není vysoká, jednou z nevýhod je však poměrně veliká cena za vytištěnou stránku, jež je dána cenou cartridge a větší cenou kvalitního papíru. Tiskárna laserová je zařízení s vyšší pořizovací cenou, oproti tomu cena za vytištěnou stránku bývá většinou nižší než u tiskárny inkoustové. V České republice se nejvíce používají tiskárny, které k tisku využívají inkoust či laser. V inkoust. tiskacích strojích se používají takzvané inkoustové náplně. V tiskárnách, které tisknou pomocí laseru se používají tonerové náplně. Obě tiskárny mají své výhodné i nevýhodné vlastnosti. Plusy cartridge inkoustových jsou nižší nákupní ceny a možnost tištění fotek v laboratorní kvalitě. Nevýhodou takového tisku je pravděpodonost zasychání náplně u delší neaktivitě tiskáren. Nejsilnějším kladem tonerové cartridge je cena a větší rychlost tištění. V současné době se ještě také užívají jehl. tiskárny, u kterých je třeba měnit černé barvící pásky, jež se k tisku užívají. Jindy zas o např. canon pg-540xl, cartridge 301 nebo například black print cartridge 339.

tisk reklama

https://www.facebook.com/XeroxCorp
canon pg-40, https://cs.wikipedia.org/wiki/Toner