Přivýdělek u Oriflame

10.11.2012 15:39

Firma Oriflame má v nabídce jedinečnou příležitost výdělku. Když se totiž stanete kosmetickou poradkyní u firmy Oriflame, poté získáte dlouhou řadu výhod. Především se dostanete do kontaktu s společností, jenž se v kosmetice orientuje a na trhu má své perfektní jméno. Za druhé si zásluhou práce poradkyně vyděláte i slušné peníze.

Stát se poradkyní firmy Oriflame není nic složitého, je možné se jen zapsat a již můžete mít přístup ke perfektní kosmetice za výhodnou cenu. Kosmetika značky Oriflame je na trhu už mnoho roků a má za sebou spoustu nadšených klientů, tak se není nutné bát, že se podepíšete pod méněcenné produkty.

Vedle toho, že budete získat přístup k naprostým novinkám, na vás čeká ještě celá řada výhod. Velkou výhodou bývá asi fakt, že máme slevu 30% na všechny výrobky. Tato sleva je vaším ziskem při prodeji, která další společnost vám má v nabídce takto vysoké provize? Zřejmě byste hledali zbytečně, důvodem je i to, že obchod si organizujete sami. Není třeba se na druhé straně ničeho bát, je vlastně na vás jak mnoho toho prodáte, když nic tak se také nic nestane, ovšem vy pak také nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku můžete nabídnout na všech místech, ať už jde o vaše kamarády, rodinu, čtenářky kroužek eventuálně i ordinaci vašeho lékaře, vše organizujete vy.

Všechny kosmetické výrobky musí mít na svém obalu uveden seznam všech jeho složek. Uvedené názvy musí být uvedeny tak, jak je předepsáno Terminologií pro kosmetické přísady vydané Evropskou Komisí (INCI). Typicky jde o latinské překlady přísad například Aqua jako označení vody. Jakýkoli výrobek, který obsahuje vonné látky budou mít v seznamu napsáno slovo Parfum. Více dovíte zde na webu